Een second opinion

Informatie over verwijzingen naar HollandPTC

Heeft u een van de typen tumoren die we bij HollandPTC behandelen en wilt u weten of u in aanmerking komt voor protonentherapie? Bespreek dit dan met uw radiotherapeut-oncoloog in het ziekenhuis waar u behandeld wordt. Heeft u daarna nog vragen over uw situatie, bijvoorbeeld over of u in aanmerking komt en hoe dit proces gaat, neemt u dan contact op met een radiotherapeut-oncoloog van HollandPTC via onze doktersassistenten, 088 501 1100 of patientinfo@hollandptc.nl.

Een andere arts kiezen bij HollandPTC

Bent u bij ons onder behandeling maar loopt het contact met uw arts niet naar wens? Geef dit aan bij de arts of uw verpleegkundige, dan kunnen we kijken of u bij een andere arts van HollandPTC terecht kunt.

Een second opinion over uw behandeling

Voor een second opinion over uw behandeling bij HollandPTC werken we samen met artsen uit protonencentra in het buitenland die werken met dezelfde protonenapparatuur. We bespreken behandelplannen regelmatig op ons verzoek, om kennis te delen en de kwaliteit nog verder te verbeteren. Mocht u vragen hebben over uw behandelplan, geef dit aan bij uw arts. Samen bespreekt u dan de mogelijkheden van een second opinion.