Nieuws 07-04-2021

Nieuwe operationeel directeur Irene van Haaren

Irene van Haaren is op 1 april gestart als operationeel directeur bij Holland Protonen Therapie Centrum. Met medisch en wetenschappelijk directeur Marco van Vulpen vormt zij het dagelijks bestuur, met eigen portefeuilles en een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de hele organisatie.

Van Vulpen: “We zijn erg blij met de komst van Irene. Met haar fiscaal juridische achtergrond hebben we ieder onze expertise en staat er een mooi en compleet bestuur. Ik kijk uit naar onze samenwerking en heb er vertrouwen in dat we de ambities van HollandPTC waar gaan maken.”

Van Haaren: “Ik ben ruim 20 jaar met veel plezier bij PwC in dienst geweest. Met de rol als operationeel directeur kan ik mijn ambitie om in de medische wereld werkzaam te zijn waarmaken en krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring in een andere omgeving in te zetten. HollandPTC is een prachtig zelfstandig centrum in een netwerk van ziekenhuizen en radiotherapie centra. Ik heb er zin in om aan de slag te gaan om samen met Marco en alle collega’s van HollandPTC protonentherapie verder te ontwikkelen en de meerwaarde aan te tonen. We willen nog verder groeien in ons netwerk, meer patiënten gaan behandelen, meer indicaties mogelijk maken en het diverse wetenschappelijke onderzoek van HollandPTC stimuleren.”