Met een donatie extra’s mogelijk maken

We krijgen veel bedankjes van onze patiënten en daar zijn we erg blij mee. Het is altijd fijn om te horen dat u goede zorg heeft gekregen.

Wilt u met uw bedankje ook een andere patiënt of bezoeker helpen? Of onderzoek steunen? Denk dan eens aan een donatie. Met uw bijdrage maken we het verblijf voor patiënten en bezoekers nog prettiger.

We besteden het geld bijvoorbeeld aan een lekkere plek om buiten te zitten. Aan tablets met een abonnement op diverse tijdschriften. Of u kunt met uw bijdrage jonge onderzoekers de mogelijkheid geven naar congressen te gaan en zich zo nog beter te kunnen ontwikkelen. Heeft u zelf een goed idee waar we het geld aan kunnen besteden, dan horen we dat graag. Vul uw suggestie in op het formulier onderaan deze pagina.

Projecten

  • Een lekkere plek buiten
  • Een VR bril waarmee een patiënt de bestralingsruimte vooraf kan zien en zich beter kan voorbereiden op de behandeling
  • Congressen voor jonge onderzoekers

Doneren

Ieder bedrag is welkom, samen maken we het mogelijk. U kunt een donatie doen via onze sponsorpagina: hollandptc.inactievoorerasmusmc.nl, of gebruik de QR code om naar de pagina te gaan. We werken hiervoor samen met het Erasmus MC. De oprichting van een eigen stichting Vrienden van HollandPTC is in volle gang en we zijn blij dat we tot die tijd gebruik mogen maken van het sponsorplatform van het Erasmus MC. Uw donatie gaat volledig naar HollandPTC.

Alvast hartelijk dank!

Heeft u een suggestie waar het geld naartoe kan? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.