Zoeken in HollandPTC
Created with Sketch.

Uitgesteld: Open dag MBB 19 maart

19 March, 2020 12:30 - 19 March, 2020 17:00HollandPTC

Event is reeds geweest

We stellen deze open dag uit vanwege het risico op verspreiding van het coronavirus. Zodra de nieuwe datum bekend is, komt deze op onze website te staan.

Ben je (bijna) MBB’er en nieuwsgierig naar protonentherapie?
Kom bij ons kijken!
Je bent op donderdag 19 maart vanaf 12.30 van harte welkom. We lunchen, vertellen je over protonentherapie en HollandPTC en laten je natuurlijk alles zien. Meld je voor 13 maart aan via het formulier onderaan deze pagina.

Over protonen en HollandPTC
Een radiotherapeut, dosisplanner en klinisch fysicus geven verschillende presentaties (Engelstalig) over bijvoorbeeld indicaties, dosisplanning en onze organisatie. Daarmee hopen we je een goed beeld te geven van protonentherapie in HollandPTC.

Rondleiding
Een van onze MBB’ers neemt je mee en vertelt over onze patient journey, laat je de CT zien en natuurlijk ga je ook kijken in de gantry. Je kunt ondertussen vragen stellen en krijgt uitleg over onze apparatuur en manier van werken. We hebben naast 2 gantries , een behandelruimte voor mensen met oogtumoren en diverse beeldvormende apparatuur.

Programma

  • 12.30 uur        Inloop met lunch
  • 13.30 uur        Start presentaties door arts, dosisplanner en klinisch fysicus
  • 15.30 uur        Koffie en thee
  • 16.00 uur        Start rondleiding
  • 16.45 uur        Einde programma

Locatie
De open dag is bij HollandPTC, Huismansingel 4 in Delft. Je kunt gratis parkeren en we zijn ook goed bereikbaar met het OV.

Het enthousiasme voor deze dag is zo groot dat we al vol zitten. We vinden het erg jammer je te moeten teleurstellen.