Nieuws 03-10-2023

De 5km van HollandPTC – sponsorloop

Hoe fijn zijn de extra’s als je iedere dag bestraald moet worden. Denk aan een bankje buiten terwijl je wacht op de taxi. Of een massagestoel om even een beetje te ontspannen. Dat bankje en ook die massagestoel hebben we inmiddels, mogelijk gemaakt door donaties. Daar zijn we ontzettend blij mee. Maar om de tijd bij HollandPTC voor patiënten en bezoekers nog prettiger te maken, en om meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, kunt u ons steunen.

We hebben kleine en grote plannen, iedere euro is daarom van harte welkom en krijgt een mooie bestemming.

De 5 van HollandPTC

Op zaterdag 7 oktober lopen medewerkers van HollandPTC met vrienden en familie de 5 km van HollandPTC. We doen dit omdat het dit najaar 5 jaar geleden is dat HollandPTC zijn 1e patiënt behandelde. Een mooie reden voor de medewerkers van HollandPTC om in actie te komen!

Waar gaat het geld naartoe?

We gebruiken het geld om de tijd die patiënten en bezoekers bij HollandPTC doorbrengen nog prettiger te maken. Dat kan iets kleins zijn, een knuffel voor kinderen van patiënten, tot iets groters als een VR bril zodat patiënten zich voor kunnen bereiden op de bestraling, tot meer wetenschappelijk onderzoek. We zorgen ervoor dat iedere euro goed besteed wordt.